Benefity pre zamestnancov:
AKCIA KAŽDÝ DEŇ S KARTOU MULTISPORT

Karta MULTISPORT je zamestnanecký benefit, s ktorým môžete vo voľnom čase spraviť niečo pre svoje zdravie a pohodu. S touto kartou môžete za výhodný mesačný poplatok čerpať každý deň v roku bezplatné pohybové a relaxačné aktivity podľa dostupnosti kdekoľvek na Slovensku a v Českej republike. Karta sa prispôsobí vašim potrebám, náladám a schopnostiam. A rozhodne nie je len pre aktívnych športovcov.

Kartu je možné využiť každý deň na jeden bezplatný vstup v športových a relaxačných zariadeniach v sieti partnerov programu MultiSport v jeho prevádzkových hodinách. V niektorých zariadeniach môže byť účtovaný minimálny poplatok. Kartu je možné využiť aj na bezplatné jazdy na bicykloch Rekola (viac informácií na stránke multi-sport.sk).

Karta Multisport umožňuje prístup do stoviek športovísk a získať ju môžete u svojho zamestnávateľa na základe zmluvy so spoločnosťou Benefit Systems Slovakia. Karta je vystavená na konkrétne meno a priezvisko, je neprenosná a nesmie byť sprístupňovaná iným osobám. Zamestnanec má možnosť požiadať o vydanie jednej karty pre blízku osobu staršiu ako 15 rokov (tzv. sprevádzajúca osoba) a až troch kariet pre deti do 15 rokov.

V záujme spokojnosti odporúčame držiteľom kariet vopred telefonicky kontaktovať vybrané zariadenie aj za účelom prípadnej rezervácie voľných miest. Pre viac informácií alebo v prípade technických problémov s vašou kartou MultiSport kontaktuje našu Infolinku na čísle +421 949 516 152 alebo na e-maile info@multi-sport.sk. Prevádzková doba Infolinky je Po – Pia 8.00 – 17.00 hod.